Bloedarmoede

Vandaag lekker in mijn eentje op mijn werk. De rest werkte thuis ivm zieken, zat in Apeldoorn of Den Haag. Ook bij de Windhoos groep was het rustig. Tussen we middag weer Donner gegeten. Er wordt dus iedere donderdag, tussen de middag een hele berg turk gehaald voor de hele etage. Iedereen mag mee-eten. Dus naast de uitsmijter in de kantine, ook nog een Donner pittige kip naar binnen gewerkt. Volgende week maar even rekening mee houden. Verder was ik gebeld voor een afspraak om glasvezel aan te leggen in het huis ?!?!?! Ben benieuwd. Ze hadden al een afspraak met de onderburen voor vrijdag de 27e, of het uitkwam dat ze dan bij ons meteen doorgingen. Nou, ja, graag. Ben benieuwd! ‘s middags nog even naar Sanquin voor de donatie. Even voor vijven voor de slagboom. Wat ik kwam doen. Ehhh, bloed geven. “De balie is dicht mijnheer”. Pfff, sjee… Het is vlak voor vijf uur… Maar, wat bleek, ik had verkeerd gekeken. Op donderdag is het tot elf uur ‘s morgens. Ik zou toch zweren dat ik vroeger vaker op donderdag middag ging, maar dan zijn misschien de openingstijden gewijzigd. Dus onverrichter zaken maar weer naar mams. ‘s avonds nog even naar René, want die had problemen met zijn telefoon. Bijna alle apps, klappen met een google.com gapps fout. Diverse dingen geprobeerd, maar tot op heden zonder resultaat. Nog maar eens op mijn gemak gaan zoeken naar iets wat ik nog niet geprobeerd heb.

No_picture_today

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.