Puber

Zucht, net een aankomende puber zijn bed in gezwiept. Gisteren Colin nog redelijk bijtijds zijn bed in gekregen. Vandaag ging het goed. Hij sliep lekker uit en heeft het vandaag rustig aan gedaan. Toen hij naar bed moest, begin hij al te muiten dat het vakantie was en zo. Tegen beter weten in hem nog even tv laten kijken. Wat sowieso niet goed lijkt te zijn voor ze naar bed moeten, maar goed. Voor Denis van de roeivereniging een mailtje gedicht met de werking van mijn GSPr die ze graag willen lenen voor de elfsteden roeimarathon. René kwam nog even langs om een poging te doen de gegevens op zijn kreupele telefoon veilig te stellen. Dat liep niet al te voorspoedig. tot bleek dat alles gewoon op een micro sd kaartje stond. Dus dat was verder niet al te ingewikkeld. En toen Colin naar bed. Nou, dat hebben we geweten. Hij schijnt steeds sterker het idee te krijgen dat wij zijn lijfeigenen zijn. Over van alles en nog wat, ellenlange discussies op proberen te zetten en als dat niet lukt, daar over gaan discussiëren. Hij wilde nog drinken, mocht water, maar wilde per se iets van water met een smaakje uit de koelkast. Dat mocht niet, maar hij mocht toch water !?!?! JA, dus niet water met een smaakje. Nou, daar wilde hij dus nog verder over discussiëren, maar dat heb ik afgekapt. Welterusten, slaap lekker en morgen weer vrolijk op.

GarminRoute

About Peter Hofman 2145 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.