Pups

Vanmorgen eerst naar de IKEA voor een badkamerkastje voor mams. Meteen gekeken voor een nieuwe besteklade voor ons zelf. Het kastje was zo gevonden, dat had mijn moeder al op de site uitgezocht. De besteklade had wat meer voeten in de aarde, maar via whatsapp overlegd met het thuisfront en een acceptabele combinatie gevonden. Het kastje mochten we weer ophalen in het grote magazijn elders in zuid-oost. Daarna nog naar Artis. Daar waren we ook al weer een poos niet geweest. Tot mijn verbazing was er plek genoeg op het parkeerterrein terwijl we toch niet al te vroeg waren en de rij bij de kassa beloofde ook al niet vele goeds. Maar een plekje was zo gevonden en de kassa rij hebben we geen last van. Het nieuwe luipaard verblijf begint al aardig vorm aan te nemen. Bij het verblijf van de wilde honden zagen we opeens de pups in de rondte rennen. Schattig, die kleine stoeiende hondjes met hun grote oren. Die leken al volwassen afmetingen te hebben op hun kleine koppies. Bij de gieren liep er een op het gaas van de tunnel rond te paraderen. Mooie gelegenheid om de poten eens van dichtbij te bekijken. Wel uitkijken dat je geen flots in je gezicht krijgt. Verder patatjes gegeten en nog een rondje door de rest van de tuin gelopen. Toen naar mams om het kastje op te hangen. De oude gaten vast dicht gekit en nieuwe gaten geboord voor het kastje. Dat hing vrij snel, ondanks dat het best een zwaar, onhandelbaar ding was. Verder kalm aan gedaan. Morgen vroeg op voor een bezoek aan de zeehondencrèche.

ArtisGierColin

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.