Bloedbangk

Nee, niet fout gespeld, ben nog steeds als de dood voor het bloed geven. Nou, niet zozeer het bloed geven, maar wel de noodzaak van die naald die in en uit mijn arm moet. Ik ga daar waarschijnlijk nooit echt aan wennen. Bij iedere oproep denk ik weer “ik stop er mee!”, maar dan ga ik toch gewoon weer en ga weer met een goed gevoel weg. Mijn angst weer overwonnen en een goede daad gedaan. Daarna naar Monnickendam om weer wat computer probleempjes op te lossen bij Wim. Hij had nog een oude laptop die hij op windhoos 7 wilde hebben en een pc waar hij een Wi-Fi stick voor had gekocht die hij niet aan de praat kreeg. Wi-Fi stick is gelukt. Laptop doet raar. Het schijnt dat hij uit dusdanig oud is dat niet alle drivers voor alle hardware beschikbaar zijn. Wordt nog een uitdaging dus. Daar in Monnickendam nog een cache meegepikt, “Robin’s first cache“. Eenmaal thuis nog wat noodzakelijke klusjes gedaan, waardoor van de oorspronkelijke plannen niet veel meer terecht kwam. Dus morgenmiddag herkansing als ze hier bezig zijn glasvezel aan te leggen.

DSC_0377

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.