Helder glas

Eerst nog even langs Annet geweest. Roeien ging niet door, dus ze had tijd voor me. Moest wel op tijd thuis zijn omdat vandaag de dag was. Vandaag zou dan eindelijk de glasvezelverbinding aangesloten worden. Vol verwachting kopt mijn hart. Nou… Het is wel heel helder, dat glasvezel. Zo helder dat je het met het blote oog niet eens ziet! Ofwel, weer niet aangelegd. Deze keer was het probleem dat ze opeens in de box van nummer 21 moesten zijn. Huis helemaal aan de andere kant van het blok op de begane grond. Onder ons op de begane grond, zitten de binnen boxen. Kennelijk komen de kabels voor ons kolommetje, daar in box 21 binnen. Dat is zeg maar de meterkast voor ons. Nou, die mensen waren niet thuis en niet te bereiken, dus is men maar weer onverrichter zake weggegaan. Volgende week is dat pand zelf aan de beurt en de daar bovenliggende woningen. Ben benieuwd. Dan maar verder met het in elkaar zetten van de Photoduino. Het knutselen ging voorspoedig en hij zat al vrij snel in elkaar. Maar na het aansluiten op de voeding, krege ik alleen twee regels zwarte blokjes. Mmmm??? Wacht even! Firmware! Er zit gewoon een kale, lege Arduino UNO in, dus die zal initieel niet veel doen. Snel de Arduino ontwikkelomgeving gedownload en geinstalleerd. Dan de Photoduino firmware gedownload. Laden, compileren, eehhnnnn, een berg foutmeldingen 🙁 Na wat vruchteloos uitzoeken, maar een mailtje gestuurd naar de ontwikkelaars. Afwachten nu.

PhotoDuino

About Peter Hofman 2229 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.