Late Rembrandt

Vandaag was het dan zo ver. Na het eten, Colin naar oma gebracht voor een nachtje logeren Die dacht meteen laat naar bed te kunnen, maar aangezien hij morgen gewoon naar school moet, kwam daar niets van in. Dat was natuurlijk niet naar de zin van mijnheer, maar dat was dan jammer. Met de bus naar het Museumplein en even oversteken naar het Rijksmuseum en over de groene KPN loper het museum in naar de speciale tentoonstelling Late Rembrandt. Eerst nog even naar de Nachtwacht gekeken, want we waren iets te vroeg voor onze sessie. We waren verdeeld over een sessie van 19:00 tot 20:30 en een van 20:30 tot 22:00 uur. Wij hadden de laatste. Dus voor die tijd nog even tijd om snel wat in de rest van het museum te bekijken. Een levende Rembrandt wees ons de weg. Het was een mooie tentoonstelling, maar toch niet geheel aan mij besteedt. Leuk, mooi, interessant, maar ik zie het speciale er niet van. Kunstbarbaar die ik ben. Maar wel een paar gifgroene oordopjes rijker. Die werden bij de ingang uitgedeeld om naar de Rijksmuseum-app te luisteren. Bij het verlaten nog een lekker flesje water, met een speciaal “late Rembrandt” etiket er op. Daarna weer met de bus naar huis. Lekker tukkie doen en morgen weer fris op.

DSC_0552

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.