Bweehhhhhh

Lekker dagje vandaag, NOT! Vervelend nieuws van een goede vriendin. Dat lijkt gelukkig wel de goede kant op te gaan. Vervelend nieuws van mijn manager, die in een zelfde schuitje blijkt te zitten als ik. Druk op het werk. Mensen die dingen moeten doen, hebben daar opeens geen zin meer in en moeten aan alle kanten verteld worden waarom ze het ook alweer moeten doen. Indiërs die hun eigen interpretatie aan afspraken geven die uiteraard in hun eigen voordeel zijn. Die moeten ook weer terug gefloten worden: “yes, yes, sorry, it won’t happen again”. Wel dus! Dan nog zo lang door moeten werken, dat Only Friends niet echt meer zinnig is. Vanwege de verkoudheid en koppijn zou het toch al geen duiken worden. Bweehhhhhh. Daarbij nog de steeds irritanter wordende herrie op de afdeling. Gisteren een mailtje gestuurd naar de HR helpdesk om te vragen of dat normaal was. Uiteraard nog niets van gehoord. Ben benieuwd of ik daar iets op hoor, of dat ik daar weer achteraan moet gaan. Desnoods via de arbo dienst. Anders… GAMMA… Straks nog maar even wat sensor kabeltjes in elkaar solderen. Oh ja, het camera kabeltje wat ik dacht te hebben… Past niet op de Photduino, dus die heb ik ook nog moeten bestellen. Bweehhhhhhh. Hopen dat het snel morgen is.

DatZegtIkGAMMA

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.