Dagje Apeldoorn

Vanmorgen op weg naar Apeldoorn gegaan voor het maandelijkse werkoverleg. Onderweg, op de carpoolplaats bij Crailo, Bert opgepikt. In de morgen nog wat kunnen doen, maar na de lunch begonnen we eerst met het werkoverleg. Aansluitend daaraan nog een info sessie over risico’s die wij zagen in de dienstverlening. En wat wij dachten dat daar aan gedaan kon worden. Onze punten zijn weer netjes genoteerd… Toen nog een overlegje over de nieuwe SharePoint indeling en toen was het alweer bijna tijd voor het afdelings-etentje. Vandaag met z’n allen naar restaurant Voor in Apeldoorn. Dat bleek een tent a-la EetZe in Aalsmeer te zijn. We waren met ongeveer 52 man! Dat bleek erg gezellig. Halverwege mochten Bert, Marcel en ik nog even naar voren komen voor een toespraak van Paul. Dit was namelijk het etentje ter ere van onze jubilea. We waren alle drie, 25 jaar in dienst in januari, februari en maart. Na het eten, Bert weer bij Crailo afgezet en op naar huis.

25JaarInDienst

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.