Sensoren

Colin weer op school afgezet. Hij zit nu met een groepje, midden in de klas. Ze verhuizen zo van tijd tot tijd eens van de ene plek naar de andere. Bij Annet was het vouw bed geleverd waar Colin op kan slapen als we een keer daar logeren. Voorlopig inderdaad maar een opklapbedje. Als het vaker voor gaat komen, moeten we daar iets beters voor verzinnen, maar dat is geen probleem. Mogelijkheden genoeg. ‘s middags de sensoren voor de Photoduino afgemaakt. Infra-rode led’s, lichtgevoelige diodes, piëzo plaatjes en microfoons solderen aan stukken RCA kabel. Dat zijn dan de ogen en oren van de Photoduino. Het kabeltje om de camera aan te sturen was ook inmiddels binnen, dus het feest begint aardig compleet te raken. Alleen nog iets verzinnen voor de laser. Verder ook het printplaatje voor de solenoid aansturing besteld. Een solenoid zelf op eBay gevonden. De rest van de onderdelen kan ik zo bij Hecke halen. Als dat dan ook in elkaar zit, kan ik vallende druppels gaat fotograferen. ‘S avonds nog de patch ronde voor de productie omgeving van een van onze klanten in gang gezet en gecoördineerd. Morgen de tests afwachtenn

PhotoDuinoSensoren

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.