Niet klimmen

Vandaag weer naar Annet. Colin mee. Eerst Monique nog even bij het beginpunt van lijn 1 afgezet. Die gaat lekker een dagje geocachen in Haarlem met vriendinnen. Ons plan was om vanmiddag weer eens te gaan klimmen bij Fun Forest in het Amsterdamse bos. Eerst was ze nog even met Nic en Joep in gesprek over de mogelijke opleidingen die Joep zou kunnen gaan volgen, maar na de lunch: op naar het bos. Daarbij reden we meteen tegen een aantal handicaps aan. Ten eerste was een van de weinig wegen die in en uit Hillegom gaat, afgesloten wegens werkzaamheden. Daarmee werden de overige wegen redelijk overbelast. Ook nog met toeristen naar de bollenstreek en het strand natuurlijk. Bij het bos zelf aangekomen, bleken we ook daar niet de enigen te zijn. Toch een plekje voor de auto gevonden, langs de bosbaan, tussen de vissers. Bij het klimpark aangekomen, bleken ze vandaag weliswaar al open te zijn, maar met wat kortere openingstijden. We waren dus eigenlijk net te laat 🙁 Colin was een beetje teleurgesteld, maar maakte er niet zo’n heel groot probleem van. We konden wel nog even achter het kantoor op het speelbaantje klimmen. Ook nog even de klimbaan vanaf de grond aan Annet laten zien. Daarna, alsof we geklommen hadden, het ijsje aan de overkant gehaald en langs een omweg weer naar de auto. Even langs huis, want Colin wilde heel graag zijn MineCraft landje en zijn goochelboekje aan Annet laten zien. Tot slot weer een puzzeltocht naar Hillegom en nog even lekker bank-gehangen. Na het eten weer naar huis en Colin in zijn bed gezwiept.

ColinAnnetFunForest

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.