Blaze B-Twin

Colin is weer toe aan een nieuwe fiets. De huidige groene is al weer te klein geworden. Bij de Decathlon is een “mooie” oranje te koop die de goedkeuring wel weg kan dragen geloof ik. In de pauze even wezen kijken en dank zij mij zonnebril kon ik er toch een blik op werpen. Wat een kleur zeg! Echt de oude blaze oranje die ik gebruikte op mijn helikoptermodellen voor de marine reddings-capsules. Pff, ik weet niet of dit nou extra veilig is of juist oogverblindend onveilig. Aangezien er nog maar een paar fietsen stonden, een S, een M en twee L-en, maar even naar huis gebeld om voor te stellen om in de middag maar even met Colin te gaan kijken en er eventueel meteen een te reserveren. Dan hang ik van de week het fietsenrek achter op de auto en kan ik hem gaan halen. Mijn idee was donderdag na mijn werk, maar vrijdag bleek beter uit te komen voor de winkel, dus met Colin na school de fiets ophalen. Een bagagedrager, een standaard en spatborden hebben ze er ook voor. Licht zit er al op, dus dat wordt een prima fiets voor mijnheer. ‘s Avonds nog even bij Astrid en Giorgio geweest. Die hadden wat verbindingsproblemen met een laptop en hun router. Uiteindelijk op kunnen lossen door die laptop naar een eerder herstelpunt terug te zetten. Giorgio gaat nog verder een heleboel geïnstalleerde programma’s er af gooien die er niet op hadden gemoeten. Er heeft weer iemand te snel klik,klik,klaar gedaan.

BlazeB-Twin

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.