Puppet

Het was weer donderdag en de trend zet zich echt door. Een historisch gegroeide gewoonte van een club om voor de hele afdeling Dönner te halen. Eerder hadden we het al eens gezien, later werden we door collega’s die ons kenden er bij getrokken. “Jullie zitten toch ook op de vleugel? Tast toe!”. En nu beginnen we er toch een beetje aan te wennen. Niet of licht lunchen en nog een broodje Dönner er achter aan. Lekker hoor. Na de turk, aansluiten bij de puppet training. Puppet is het zoveelste tool wat al onze problemen op gaat lossen. Ondersteuning ALLE omgevingen… Ten minste… Windows wordt aan gewerkt, HP-UX wordt toch niet ondersteund en de anderen… Tja, het zal meestal wel werken. We zullen zien. De oefeningen zagen er aardig uit. Joffrey is er in de beginperiode al eens mee geconfronteerd geworden tijdens een stand-by dienst dat hij iets aangepast had en binnen vijf minuten weer van het systeem gegooid werd, omdat puppet de wijziging had terug gedraaid. Het is dus wel een tool om in je achterhoofd te houden! Thuis bleek de solenoid klep binnengekomen te zijn. Voor de verandering weer een keer een snelle levering via eBay. Ik wacht nog steeds op een GPSr houder voor Monique en een UZI outdoor pen om mee te nemen met Geocaching, maar daar stond al een dag of 30 voor. Dus dat wachten we nog maar even af. Het inschrijfformulier om Colin op het Kaj Munk aan te melden is ook naar school gebracht. Die zit nu dus in de molen. Afwachten nu of hij bij de Science groep mag. Daar zal de motivatiebrief de doorslag voor moeten geven. Tot slot ook nog een nieuwe Beta macro in GSAK gehangen die weer in staat is om de statistieken naar de Geocaching site te sturen. Na wat gerommel, werkt die ook weer dus. Dan nu maar verder bank hangen. Morgen weer een dag. Morgenmiddag als Colin uit school is, op naar de Decathlon om zijn foets op te halen. Niet vergeten het fietsenrek aan de auto te hangen.

Donner

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.