EN daar is tie dan!

Na Colin naar school gebracht te hebben en ontbeten bij mams, eerst het fietsenrek op de auto gezet en mijn mountainbike er op gezet. Toen naar Lisse gegaan om Annet te zien aankomen in de 4 met stuur. Die was aangenaam verrast dat ik daar was. Mijn fiets bij haar in de schuur gezet zodat we een paar fiets caches kunnen doen. Dat geeft in onze box meteen wat ruimte om Colin zijn nieuwe fiets kwijt te kunnen. Mijn fiets weg, Monique haar MTB opgehangen waar mijn fiets hing.Colin zijn oude fiets achter de deur en in jet midden dus plek voor de nieuwe fiets, die we vanmiddag gaan halen. Na school naar de Decathlon gereden en gevraagd naar de fiets. De dame keek eerst wat onbegrijpend, maar zou even “achter” gaan kijken. Ik zag de bui al hangen, maar gelukkig kwam ze even later met de nieuwe fiets van Conlin aanzetten. Ze hebben er nog een standaard opgezet. Handige spatborden waren even niet voorhanden en een bagagedrager moeten we zelf doen. Dus nog even door de winkel gestruind voor de bagagedrager, een kettingslot, een nieuwe oranje bel en een pomp. Toen was de fiets inmiddels ook voorzien van de standaard, dus we konden weer naar huis. Colin moest opeens wel helpen met op de drager zetten en er weer vanaf halen. Is zeker anders als het om je eigen nieuwe fiets gaat. Meteen een paar rondjes om het blok gereden terwijl ik de boel verder opruimde. Bij oma naar binnen – met fiets – om de bel er op te zetten. Ik kon even geen schroevendraaier vinden in de box. Dus oma heeft hem ook meteen kunnen zien. Daarna toch in de box opgeborgen. Nog even de iPad van boven gehaald en naar oma, wachten tot mama thuis was. Na de boodschappen en het eten, moest de fiets nog even aan mama geshowd worden natuurlijk! Nu ligt mijnheer dan inmiddels toch in zijn bedje… Rust…

BTwinBlaze

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.