D-Day

Vandaag naar het open huis geweest van de Menken keukens. Het bedrijf waar Joep werkt. Hij had me speciaal nog uitgenodigd en geregeld dat ik ook nog mee kon. Te gek! Zijn baas verzorgt onder andere het maken en verpakken van diverse salades en andere etenswaren voor een aantal grote supermarkten en cateringbedrijven. Het was een erg leuke rondleiding, naar sommige dingen kun je maar beter niet weten. Selderij salades hoef ik niet snel meer. Gezien hoe diverse salades gemaakt en verpakt worden. Aansluitend nog een lekker buffet en nog een groepsfoto natuurlijk. En dan D-Day. Mijn eerste nachtje slapen bij Annet. Voelt onwerkelijk, vreemd, fout, fijn, enz. Afwachten.

OpenHuisMenkenKeukensJoep

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.