The Day After…

Vanmorgen wakker geworden naast Annet. Lekker uitgeslapen en na het ontbijt op de fiets gestapt voor een flinke fietscache : Fietscache “Oorlog in en om de bollen”. Zou een tripje van tegen de 40 kilometer zijn. De bovengrens ergens in Heemstede, de ondergrens bij Sassenheim. De start was gewoon in Hillegom. De eerste waypoints gingen noordwaarts. Het was alles bij elkaar toch nog wel een flinke trip. Niet alle waypoints kwamen ook overeen met de vragen die er bij stonden. Op een bepaald moment leek het wel of de vragen en de waypoints eentje verschoven waren. Maar we zijn er toch uitgekomen en opeens liep het weer synchroon. Toen we het hoogste punt bereikt hadden en weer terug zuid fietsten, kwamen we bij station Hillegom uit. De volgende waypoint lag weer voorbij Annet haar huis, dus hier hebben we het voor vandaag maar bij gelaten. Een volgende keer de zuidroute doen. Nog even wat gegeten en op naar huis. Thuis aangekomen de bagagedrager op Colin zijn nieuwe fiets gemonteerd. Er moeten nog spatborden op komen en hij wil graag andere, vaste, verlichting hebben. Ook een beugelslot is wenselijk als toevoeging aan de ketting die nu om zijn zadelpen hangt. Na de fiets nog even de hoogtepunten van de eerste GP F1 van het seizoen bekijken. Kan meteen MAx Verstappen uit zien vallen in ronde 34. Jammer, maar volgende keer beter. Je kunt niet verwachten dat je meteen met je eerste race op het podium eindigt hè.

DSC_0589

 

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.