Fiets 2.0

Vandaag nog even bij de Decathlon wezen kijken naar de nog gewenste onderdelen. Spatborden werd de eerste uitdaging. Het ene paste wel voor, maar niet achter, het andere andersom, een derde paste niet tussen de verticale buizen. Pfff, dan maar een setje wat achter past en voor voor een mud-screen op de buis. Een achterlicht wat op de bagagedrager vastgezet kon worden was dan wel weer snel gevonden. Voor de bagagespin moet mijnheer maar genoegen nemen met een zwarte, want oranje was er niet. Een koplamp ga ik nog wel bij de Halfords zoeken en het ringslot zet ik wel over van zijn oude fiets. Wordt vervolgd. Op weg naar huis nog even een wandeling door het bos gemaakt om een mystery cache op te pikken. Hop, hop, hop lag al een tijdje opgelost klaar om geïncasseerd te worden. Vandaag maar eens gedaan. Op het nulpunt nog even moeten zoeken. De hint hielp ook niet echt, want die punten waren er genoeg. Maar uiteindelijk toch gevonden.

DSC_0596

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.