Frustratie

Na een hele lange tijd naar een mystery cache gekeken te hebben zonder een oplossing te vinden, had ik het eens voorgelegd aan Timo. Die ging meteen driftig aan het rekenen, maar kwam er ook niet meteen uit. Een hint van de eigenaar bracht ons ook niet veel verder. Maar Timo had ook nog hulptroepen, “Denzel gaf de voorzet, Gaston vroeg zich iets af en ik zag de clue” aldus Timo vanmorgen. Het is niet zo dat ik er pas een paar dagen mee bezig was. Meer maanden. En dan wordt het even in een avondje opgelost door een paar slimmeriken. Oké, wel hele slimmer slimmeriken, maar toch raak je daar wel een beetje gefrustreerd van. Heb een zetje van ze gekregen en mag nog een paar dagen sudderen om te zien of bij mij het muntje ook valt. In het weekend leggen ze het me uit. Thuis nog even verder gegaan met de fiets van Colin. Het achterspatbord zit er, soort van, op en het spatschermpje voor ook. Het slot gaf problemen vanwege de geleider van de versnellingskabel. Dus toch maar op zoek naar een slot met een montage gat. Ook de bagagespin was veel te lang. Je zou toch denken dat zoiets zou passen als het in het zelfde rek bij de bagagedrager hangt. Niet dus. Nou ja, daar komt ook wel een oplossing voor.

GeoCounter

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.