Druk dagje.

Mijn PDT dienst gaf me weer een lekkere voorraad change-tasks om weg te werken. Een was al over de datum. Maar ja, als je dinsdagavond om 9 uur een taak invoert met een vervaldatum van dinsdag 12 uur in de middag, is daar niet tegen aan te werken natuurlijk. In de pauze nog even een nieuwe beeldschermbril gekocht bij het kruidvat. Gewoon een +1 leesbril. De vorige was stuk gegaan. Maar voor 4 euro 25 kun je je geen buil vallen. Na het werk weer naar Only Friends. De Wi-Fi camera lijkt nu eindelijk goed te werken. Hij loopt nog steeds een paar seconden achter, maar hij streamt ten minste wel goed. Thuis gekomen lag er een brief in de bus van Kaj Munk. Het was de bevestiging dat de aanmelding van Colin binnen gekomen was en dat de definitieve toewijzing eind april/begin mei zal plaatsvinden. Nog even in spanning afwachten dus. Ik ben nog steeds niet achter de methode om de geocouter op te lossen. Wel de eerste sporen van logica ontdekt, maar die lopen als weer snel vast. Zaterdag krijg ik het verlossende woord als ik het voor die tijd niet zelf ontdekt heb. Nog even goed mijn best doen.

WiFiCamOnlyFriends

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.