ISO audit

Vandaag was ik aan de beurt voor mijn interview in het kader van een bedrijfsweide audit door DNVGL zodat KPN zijn ISO certificering kan behouden. Er werd wel heel zwaar over gedaan, maar alles bij elkaar viel het reuze mee. De goede man had wat vragen die ik beantwoord heb en hij wilde wat dingen zien van de manier waarop we ons werk doen. Er zat ook nog iemand van KPN zelf bij als steun. De vragen die ik kon beantwoorden, netjes beantwoord en ook aangegeven als ik iets niet wist. Werd verder niet moeilijk over gedaan. Op weg naar huis nog een cache uit de serie HB opgepikt. Het ging om “HB#07 – Nooit Gedacht“. Van deze boerderij is nog veel bewaard gebleven. In 1899 brandde de toenmalige boerderij tot de grond toe af, waarschijnlijk als gevolg van hooibroei. Het duurde tot 1906 eer er een nieuwe boerderij was gebouwd. Deze cache heeft meteen weer een nuldag weggewerkt. In de avond de spullen klaargemaakt voor de eclips morgen. Hopen op helder weer. Het statief staat klaar. De 800mm telelens zit op mijn camera en het 11cm astro-solar filter zit er op. Daarmee kun je gewoon recht tegen de volle zon in kijken. Het filter houdt 99,999% van het zichtbare licht tegen en beschermt ook nog tegen de schadelijke uv-straling.

DSC_0621

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.