Spannend…

Voor mij dan eigenlijk. Vandaag gaat Colin voor het eerst mee uit logeren bij Annet. Van de week was hij nog een klein beetje aan het muiten. Dat dat maar buiten hem om werd afgesproken allemaal en dan hij wel tijd moest hebben om te bedenken welke knuffels hij mee wilde nemen en zo… Kwam ook allemaal een beetje uit een vraag van Monique, of ik zaterdag of zondag met Colin bij Annet sliep. Die was weer eens een paar stappen voor. Maar goed, zijn bedje was al gespreid, dus met Annet afgesproken dat Colin vandaag mee zou komen. Maar ja… Hoe gaat hij reageren??? Bij aankomst meteen maar even naar zijn kamertje gegaan. Hij ploft op bed en concludeert meteen dat hij daar wel lekker op zal slapen. Laten zien dat de badkamer recht tegenover is en dat hij hier ook naar de wc kan. Of hij kan op routine naar beneden en daar naar de wc. Als hij nodig moest ging hij wel naar beneden zei hij, daar gaat het licht automatisch aan 🙂 Na het eten nog even bij een basketbalwedstrijd van Joep wezen kijken. En toen naar bed. Dat ging allemaal prima. Ik had alleen de verkeerde tandpasta voor hem meegenomen. Volgende keer beter oppassen. Verder ging hij gewoon naar bed en sliep ook zo. Pfff, dat viel reuze mee.

BedjeColinBijAnnet

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.