Klimmen

Vanmorgen Colin zijn normale ritme horen doen. Naar beneden, plassen, 3DS pakken en weer zijn bed in. Oké normaal de iPad, maar die lag uiteraard thuis bij Monique. En even later in zijn kamertje gluren om hem onder zijn dekbed-tent te vinden. Zo blij dat hij zo makkelijk omgaat met de situatie. Annet ging nog even roeien vanmorgen en wij bleven lekker liggen. Joep lag nog in coma, die schijnt 4 uur thuis gekomen te zijn. Timo lag onderhand net in zijn bed na een avondje uit. Dus we hebben een beetje stil gedaan. Niet meteen sjoelen zoals Colin graag wilde. Na het roeien zijn we met z’n drieën naar het bos getogen. Eerst nog even een pannenkoek naar binnen gewerkt en daarna naar Fun Forest. Deze keer had ik wel gereserveerd. Een beetje gekeken welke routes rustig waren en die als eerste gedaan. Daardoor hebben we uiteindelijk 3/4/5 en 6 kunnen doen. 3 en 4 zijn wel echt de kinder-routes. En dat is goed te merken voor twee lange einden als Annet en ikzelf. Een volgende keer maar meteen naar de grotere routes. Colin mag inmiddels bijna overal op, dus dat is geen probleem. Na het klimmen het traditionele ijsje bij de kiosk aan de overkant. Timo had nog een app gestuurd of het nog zin had om naar het bos te komen voor die cache die hij opgelost had. Ik had gevraagd of hij, als oplosser, zin had om mee te gaan zoeken en dat leek hem wel wat, maar na zijn vroege thuiskomst in de ochtend had hij in eerste instantie afgehaakt. De cache maar laten liggen. Die doen we wel een andere keer als Timo ook mee gaat. ‘s Avonds op verzoek van Colin bloemkool met kerriesaus en draadjesvlees. Zit Timo aan tafel “nou, dat werd een keer tijd ook! Dit is de eerste keer dat we draadjesvlees eten sinds we hier wonen!” Nou, daar kon Annet het weer even mee doen… Na het eten weer op huis aan, zodat Colin op redelijk normale tijd weer in zijn bed lag. Morgen weer naar school!

DSCN2235

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.