Pffff, maandag… Ik haaaaat maandag…

Je hebt van die dagen dat je je bed niet uit had moeten komen. Vandaag is er weer een. Op het werk weer een hoop gesteggel over twee servers die uitgerold moeten worden, maar waar niemand van kan zeggen wat nu precies de bedoeling is. Loopt al een week en ondanks dat ik in eerste instantie gevraagd had hoe het zat, schijn ik iedere keer de antwoorden te moeten geven… Ehhh… Dan nog een bommetje gebarsten bij goede vrienden. Ga ik verder maar niet op in hier. Wel nog even een cache gelogd op de 20e. Had hem wel gevonden, maar toen niet gelogd. Vandaag maar even ingevuld en op de site gezet. Weer eentje uit de Haarlemmermeerse boerderijen-serie. Ook is er nog niet echt iets geregeld voor Colin zijn verjaardagspartijtje. Vanavond maar eens overleggen met Monique wat de bedoeling is en er achter aan gaan. Hij is volgende week al jarig. Bwehhhhhh.

DSC_0659

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.