Naakte molrat

Kling… Tijdens de lunch valt zo mijn piercing uit mijn wenkbrauw. En ik maar denken dat hij nooit meer los kon. Voor het bezoek aan Joep z’n werk nog een poging gedaan de piercing los te krijgen. Toen niet gelukt, maar misschien net genoeg gelost om hem los te laten rammelen. Balen. Voel me naakt. Balletje was niet meer terug te vinden uiteraard. In de ochtend wel het klimfeestje voor Colin gereserveerd. Wordt twaalf april om drie uur, anderhalf uur Monkey Fun. Bij de Decathlon nieuwe binnen- en buitenbanden gehaald voor mijn Senna MTB. Die waren nogal vergaan. Mijn andere MTB staat nu bij Annet en de box staat toch overvol met de nieuwe fiets van Colin er nog bij, dus het is wel even goed zo. Ook bezig om alle caches langs de Westerborkpad wandeling uit geocaching.com te peuteren. Om de een of andere vreemde reden kan ik die pocket query’s niet meer verwerken. Ik doe vast iets fout, maar wat??? Naarstig op zoek naar een nieuwe piercing. Op eBay zijn er een paar te vinden. Meteen maar bestellen denk ik. Gewoon een zwarte weer, niet de lila die ze ook hebben. De fout in de pocket query’s heb ik inmiddels ook gevonden. De pqdl tool waarmee ik ze download, maakt van spaties in de namen koppeltekens en dan heet het bestand “WBP-NL-03 Station Weesp Naar Joodse Begraafplaats Muiderberg” opeens “WBP-NL-03-Station-Weesp-Naar-Joodse-Begraafplaats-Muiderberg” en kan het script het niet meer vinden dus. Alle spaties weggehaald en nu gaat het weer als vanouds…

PiercingWeg

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.