Plankje

Het zwarte balletje is en blijft weg. Jammer. Op eBay al vervanging gevonden, maar even kort door zoeken met Google leverde nog een site op die losse onderdelen en complete setjes verkocht: Crazy-Factory. Goedkoper in de aanschaf en goedkoper in het transport. Eerst de losse onderdelen bekeken, maar ik durf er niet helemaal op te gokken dat een vervangend balletje van een willekeurige piercing past op een andere willekeurige piercing. Uit de losse onderdelen maar een complete samengesteld tot ik me realiseerde dat ze echt ook wel compleet te bestellen waren. Afwachten nu op de levering. Misschien achteraf toch ook maar  wat reserve onderdelen bestellen. De route van het Westerborkpad is op de site van geocaching gezet. De komende dagen rollen de pocket query’s binnen met alle etappes. Je kunt er 5 per 24 uur draaien, dus de 31 etappes, gaat een paar dagen duren. Maar… Hebben is hebben. Misschien binnenkort eens een begin maken met de wandeling. Het begin is in Amsterdam, dus dat is goed te doen. Ook een afspraak gemaakt met Cor om mijn pruik en die van Colin te laten fatsoeneren. Volgende week dinsdag om 16:00 uur mogen we aantreden. Ook op zoek naar een scheerapparaat. Na jaren nat scheren met mesjes, ben ik het nu zat. Het gaat steeds vaker irriteren en zo goedkoop zijn mesjes nu ook niet meer. Maar, wat een keuze. Wel of geen reinigingsstation? Wel of niet bruikbaar onder de douche? Nat of droog? Keuzes, keuzes… Nog maar even een nachtje over slapen… Colin was weer naar de cursus houtbewerking geweest. Hij mag tegenwoordig zelf de lintzaag bedienen! En hij heeft al zijn vingers nog! Zijn huidige werkstuk is een plankje voor aan de muur. Kon mer er weinig bij voorstellen. Ja, een plankje… Maar Monique heeft vandaag weer eens foto’s gemaakt en het ziet er best wel professioneel uit! Dat met het bericht in de krant laatst dat er onder andere een tekort is aan meubelmakers… Ik zie kansen!

Plankje20150325

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.