Audio Technica

Welkom in het kippenhok aan de Paalbergweg 1. Er is weer een onverklaarbare toestroom aan collega’s die over van alles en nog wat moeten kakelen op de afdeling. En dan wordt je weer geconfronteerd met de fijne dingen van een kantoortuin… Iedereen kan meegenieten. En de ene groep wil weer boven de andere uitkomen. Jos zit vandaag in Apeldoorn en hij is zo vriendelijk geweest zijn Audio Technica ATH-ANC70 in zijn lade te laten liggen. Dat is een geluiddempende hoofdtelefoon. Die gebruikt anti-geluid om omgevingsruis weg te filteren. In de praktijk vangt een microfoontje het omgevingsgeluid op, draait de fase om en speelt dat omgedraaide geluid af in de hoofdtelefoon. Daarmee wordt de herrie als het ware afgevlakt en minder tot niet waarneembaar. Na verloop van tijd krijg je toch wel behoorlijk pijn in mijn oren, dus misschien gaan voor de oordopjes-optie… Ook nog een beetje gepuzzeld op de HB#15 – De Badhoeve cache. Het eerste punt had ik al gevonden en gefotografeerd, het tweede punt met Google streeview bekeken en misschien al de oplossing gevonden. Stiekem toch een beetje hopen van niet! Zou wel erg makkelijk gaan worden als je dit soort multi’s vanuit je luie stoel zou gaan kunnen oplossen. Ook is het laatste document binnen van Delta Lloyd, waarmee onze mediator de verschillende scenario’s kan bekijken. Meteen een afspraak voor aanstaande dinsdag gemaakt. Bij thuiskomst de nieuwe banden op de Senna MTB gezet. Voorwiel hangt er al weer in. Achterwiel staat nog tegen de tafel te wachten. Morgen weer een dag!

PH-ATH-ANC70-JOIN

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.