Stroomstoring

Vanmorgen naar het open podium bij Colin op school. Deze keer was het weer eens met ouder publiek. Colin was even vergeten dat hij iets raars mee had moeten nemen, maar er was voldoende spul op wat te lenen kennelijk, want tijdens het optreden had hij een of andere oranje hoera hoed op. Daarvoor echter viel het licht al uit. Al snel bleek de hele wijk zonder stroom te zitten en de luaflex en gordijnen zijn maar open gedaan. Een juf had nog een laptop waar nog iets van geluid uit kwam, dus de meeste optredens gingen gewoon door. Zo ook het happy liedje van groep 8A. De hele klas in tweetallen, raar uitgedost rare dansjes doen. Na het open podium naar Annet. In de auto hoorde ik op de radio dat de stroomstoring zo’n beetje heel Noord Holland geraakt had. Bij het overgaan van de ringvaart, reed ik echter Zuid Holland binnen en alles werkte daar gewoon. Best vreemd. Meteen de lader en de oude toets van Colin apart gelegd. Mams belde nog om te zeggen dat de stoom inmiddels weer terug was. Colin weer uit school gehaald en thuis controleren of alle pompen van de aquaria weer netjes gestart waren. Soms willen die niet netjes starten als ze opeens weer aangezet worden. Daarna van karton drie potjes gemaakt voor zijn wazooka. Na een Mad Science dagje heeft hij zijn luchtdruk schuimpijltjes gewer weer gevonden en dat moet nu op een professioneel onderstel gezet worden. Zucht, waar ben ik aan begonnen. Ook bij het postkantoor het pakje van Coolblue gehaald met mijn nieuwe scheerapparaat en de geluiddempende oordopjes. Ben benieuwd volgende week op mijn werk…

OpenPodium8A20150327

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.