Het Ford museum

Vanmorgen rustig aan de dag gestart, In de middag naar Annet gegaan. Vanwege Colin zijn aanstaande verjaardag wilde ik graag zondagmiddag al thuis zijn, zodat Colin niet het gevel kan krijgen dat ik aan de vooravond van zijn verjaardag ontbreek. In Hillegom is het Ford museum. Een grote verzameling oude Ford auto’s en vrachtwagens als gevolg van een uit de hand gelopen hobby. Op dit moment wordt er in een van de hallen ook nog een groot panorama geschilderd van de blauwe tram, een tramlijntje dat vroeger van Leiden naar Haarlem reed. Dat wilde Annet graag zien, dus de konden we meteen combineren. Wat een verzameling auto’s! Vooral de wat oudere Fords tot de tweede wereldoorlog waren in grote getale aanwezig. Ook het panorama was leuk om te zien. Het was weliswaar nog niet helemaal af, maar het gaf al een behoorlijk compleet beeld. ‘s Avonds zouden we nog naar een basketbal wedstrijd van Joep gaan kijken, maar die was afgelast, dus we hadden een lekker rustig avondje.

FordMuseumMountiesHalf truck

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.