Moestuintjes

Vanmorgen uitgeslapen. Het weer was bagger, dus Annet en ik zijn lekker in huis gebleven. Ochtendje bank-hangen. Nog wel wat puzzel caches proberen op te lossen. Sommige lukte zelfs. ‘s Middag weer naar huis. Ik wilde graag aan de vooravond van Colin z’n verjaardag wel thuis zijn. Door de storm naar huis gereden op de motor. Werd op sommige momenten bijna met motor en al opzij geblazen. Niet gewoon uit je spoor, maar zelfs een hopje alsof je over een gladde strook gerepareerd asfalt reed. Was niet echt lekker relaxed, maar ondanks dat, veilig thuis gekomen. Thuis geconfronteerd met de AH moestuintjes waanzin. Buuf Chananja, had wat doosjes meegekregen bij AH. Dat krijg je als je bij de PR afdeling sociale media zit. Dan heb je toegang tot de voorraad PR materiaal. We hebben waar dus maar afgeholpen van 4 dozen met 54 moestuintjes elk. Twee dozen voor Colin (zekerheid voor alles) een doos voor Kaylee, want die zou er ook nog een paar missen en een doos met bodemplaat voor Marja, de vriendin van Monique. Chananja vond het prachtig, die hoopte alleen maar dat die stapel dozen in de box en de kofferbak van de auto op mysterieuze wijze zou verdwijnen. We doen ons best! ‘s Avonds met Monique en Colin uit eten geweest bij EetZe in Aalsmeer. Hij wilde eigenlijk voor zijn verjaardag naar Sebazuru, maar we hebben hem duidelijk kunnen maken dat dat echt te gek was. En EetZe vindt hij ook lekker en leuk, dus dat is het geworden. Dus weer genoten van diverse op maat gemaakte gerechten. Voor Colin uiteraard pizza salami, pizza salami en ijs 🙂 Ze hadden lucht gekregen dat Colin morgen jarig was, dus even later kwamen twee mensen van de bediening met een bordje fruit en een mini donut en slagroom met een sterretje er op aan tafel zingen voor hem. Zijn reactie viel me nog mee. Hij voelde zich wel een beetje opgelaten, maar ging niet uit zijn dak. Waarschijnlijk omdat hij het nooit aan had zien komen. Ik ook niet trouwens, hij is ten slotte morgen pas jarig. Er zat ook nog een klein presentje bij: een portemonnee.

ColinJArigEetZe

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.