Lang zal hij leven!

Vandaag dan Colin zijn verjaardag. Uiteraard wilde hij weer een speurtocht door het huis naar zijn cadeau. Nog gevraagd of hij wel zo uit zijn bed naar de box wilde om zijn fiets te gaan bekijken. Maar hij hoopte toch nog wel op een klein extra cadeautje, omdat we toen niet gezegd hadden dat die fiets voor zijn verjaardag was en zo… Daar heeft hij wel een punt. Hebben we toen ook niet bij stil gestaan. We wilden een goede nieuwe fiets voor als hij naar het Kaj Munk in Hoofddorp zou gaan. En we  hadden al een nieuw WiiU spel besteld, dat hij graag wilde hebben, dus dat kwam wel goed. Gisterenavond laat nog even de briefjes van de speurtocht opgehangen en vanmorgen vroeg op zijn deur geklopt om hem wakker te maken. Dat wilde hij ook graag, want hij wilde vanmorgen ook  nog wel even de tijd hebben om met zijn nieuwe spel te spelen. Hij ging er voor het gemak maar vast van uit dat hij Mario Party 10 zou krijgen. En dat was ook zo. Op een van de briefjes was ik toch weer te onduidelijk geweest, dus daar kwam hij nog even naar vragen. Volgens mij gewoon de aandacht, maar goed. Achter Tanja het nijlpaard, vond hij zijn spel. Inmiddels had hij wel al zo veel getreuzeld dat er niet echt veel tijd meer was, dus ik heb even snel de dvd in de WiiU gedaan terwijl hij verder aan het aankleden en heeft hij toch nog wat mini-games kunnen doen alvorens naar oma te  gaan. Op school mocht hij toch uitdelen. Jij dacht even dat Marit vandaag zou uitdelen, want die was in het weekend jarig geweest, maar hij kon toch gewoon vandaag op zijn verjaardag uitdelen. Dus hij heeft Monique gebeld en die is met de zakjes chocolade naar school gegaan. Na school heeft hij bij oma ook nog een moestuintje weten te slijten. Ze waren er aan begonnen en ik heb meegeholpen met afmaken terwijl Colin de hort weer op was naar Zigo. Daarna was hij weer naar huis gegaan om nog wat te spelen met zijn nieuwe game.  Na mijn werk nog even een opgeloste mystery cache “ready for boarding” opgepikt. Meteen weer een nul-dag weggewerkt. Als ik dat van de week nog vol kan houden, zijn dat er in totaal weer vier weg deze week. ‘s Avonds is oma Willie nog langs even geweest.

SpeurtochtColin12Jaar KaartColin12Jaar

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.