Paasontbijt

Vanmorgen had Colin op school het paasontbijt. Ze mochten in pyjama naar school, maar dat was aan mijnheer uiteraard niet besteed. Niet eens over begonnen. Het schijnt lekker geweest te zijn, hoewel er weinig tot geen mededelingen over gedaan zijn bij thuiskomst. Alleen iets met cake. Op mijn werk was het weer eens niet te harden van de herrie. Oké, ik heb nu oortjes die dempen, maar dat moet toch niet de bedoeling zijn… In de eerstvolgende bila met Roel, maar eens formeel aankaarten. Iedereen klaagt tegen elkaar, maar niemand eigenlijk tegen het management. Jos heeft een poging ondernomen en zelf een hoofdtelefoon gekocht. Ik heb dan nu de oortjes, maar verder… Ook nog even op zoek naar een ander huis. Best wel raar. Niet de gemiddelde zoekactie op eBay of zo. Maar op Funda en Jaap klikken op prijzen, aantal kamers, locaties en dan diverse huizen vinden. Kijken hoe ze er uit zien en bedneken of jer er in zou willen wonen. Vreeeeemd… Na het werk op pad naar de “LVNS #2 VOR/DME SPL” mystery cache. Eindelijk een oplossing kunnen vinden die ergens op leek. De “landingsplaats” bleek een klein parkeerterrein te zijn bij een bedrijf langs de Schipholweg. De cache locatie zag er minder hoopgevend uit. Daarvoor moest de Schipholweg overgestoken worden en dat is een gewone 80 kilometer weg buiten de bebouwde kom. Toch de oversteek maar gewaagd en op zoek. Daar bleek al snel dat ik toch goed zat  en de cache was zo gepakt. Het loggen werd nog een uitdaging, want de inhoud was nogal nat. Maar toch gelukt. Handig die speciale Parker achtige vullingen onder druk. Doen het op alle oppervlakken onder alle hoeken. Thuis bij mams gesproken over die woningen. Ook weer raar. Het is geen broodje of een andere gsm of zo. En dan Annet… Wat vindt die er van dat ik een huis wil kopen. Misschien wil die liever dat ik bij haat intrek. Wil ik dat ook? Ja, eigenlijk wel! Is dat handig meteen? Tja… Eerst nog maar een avondje dubben tussen “The Passion 2015” en “The Fast and the Furious: Tokyo Drift“… Cultuur of simpel vermaak.

Wijnmalenstraat1Badhoevedorp

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.