Wordt vervolgd…

Vanmorgen beetje uitgeslapen en daarna met Colin bij oma Tiny ontbeten. Ook oma Willie gefeliciteerd, want die is vandaag jarig. Daarna lekker naar huis voor een mannendag. Colin is vrij vandaag, dus gezellig samen doen waar we zin in hebben. Voor Colin is dat minecraft en voor mij is dat “Tokyo Drift” van gisterenavond bekijken. Ondertussen nog even langs Chananja, want die heeft nog steeds een weerbarstige aquariumverlichting. We hebben al gehad dat hij op automatisch moest, toen bleek de tijd niet goed te staan, toen bleek hij weer van automatisch af gegaan te zijn en nu het laatste… De programma’s waren er uit. En doordat de dimmer gewoon zijn werk doet, “lijkt” het licht dan uit… En dat allemaal na de recente stroomstoring. Wacht, stroomstoring, noodbatterij van de schakelklok! Die waren dus leeg… Programma er opnieuw ingezet en opdracht gegeven om er twee nieuwe AAA batterijtjes in te doen voor het geval de stroom uitvalt. Wordt vervolgd… Na “Tokyo Drift”, kijken of de geconverteerde “Interstellar” het nu wel doet en niet na 30 seconden vastloopt. Later op de middag weer naar oma voor het normale vrijdagmiddag ritme. Boodschappen doen, Donner halen, natafelen en naar huis. Daar bleek dat Bol.com toch geleverd had. Dus we zijn nu in bezit van twee setjes “Noordhoff in je POCKET” deeltjes “Wiskunde“, “Natuurkunde“, “Scheikunde” en “Biologie“. Morgen weer met Colin naar Annet tot zondagavond.

NoordhoffInJePocket

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.