Fast and Furious 7

Lekker rustig ochtendje gehouden. Niet veel gedaan. Nog wat gespeeld op de WiiU met Colin. Monique was ook nog de klos voor wat spellen. Verder beetje ruzie gemaakt, omdat Colin weer eens niet opschoot. Toen spullen ingepakt en op weg gegaan naar Annet. Die zou wat later zijn,want ze was met haar moeder naar de crematie van een oom van haar moeder. Colin heeft nog een verjaardagscadeautje gekregen. Een raadspel met kaarten. Daar staat een kort verhaaltje op en de medespelers moeten door het stellen van vragen het hele verhaal achterhalen en oplepelen. Toen ging Joep naar de bioscoop, Fast and Furious 7. Timo en ik zijn mee gegaan. Colin vond het niet erg om met Annet achter te blijven en Annet vond het ook niet erg, dus sneller dan verwacht had ik furious 7 gezien. Toen we weer in Hillegom aankwamen, stonden de pannenkoeken al klaar. Lekker hoor!

Fast-and-Furious-7-Movie-HD-Wallpapers-and-Backgrounds-2

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.