2e paasdag

Vanmorgen als eerste en enige op. Ben maar even een kop koffie gaan halen bij mijn moeder. Toen ik weer boven was, waren Colin en Monique inmiddels ook op. De oven had ik al voorverwarmd, dus de afbak broodjes konden er zo in. Monique wilde wel naar buiten, maar Colin had bedacht izjn kamer op te gaan ruimen. Dat soort initiatieven moet je niet de kop indrukken, maar prijzen en bevorderen, dus we zijn samen maar gaan cachen. Gaf ons ook meteen de gelegenheid om nog wat over de  nabije toekomst te praten. Voor de komende zomervakantie zijn we het wel eens dat Monique de eerste drie weken neemt en ik de laatste. Van Colin zijn Rietveldschool vakantie. Hij gaat na de grote vakantie naar het voortgezet onderwijs, dus die startdatum moeten we nog even bekijken. Maar mijnheer kijkt dus tegen zes weken Spanje aan! Bofkont! Zit er ten minste voor hem een klein voordeeltje aan de scheiding. De caravan wil Monique graag aan kunnen houden. Voorgesteld om dit jaar dan gewoon de stalling te delen en volgend jaar verder te zien. Verder kost dat ding niets, dus het zou zonde zijn die meteen te dumpen. De motor motor zullen we gaan verkopen, want die hoeven we beiden niet te houden. Ze vroeg nog of ik iets gevonden had in het dorp waar ik zou willen wonen. Gezegd dat ik inderdaad iets gezien had wat me wel leek. Is voor haar misschien een trigger om zelf in ons huidige huis te blijven, daarover wacht ik nog even op uitsluitsel. Maar welke keuze het ook wordt, voor mij maakt dat weinig uit. Ondertussen twee caches gedaan: “Rondje met het hondje” en “‘Angry Birds’ of ‘Cut The Rope’“. Weer thuis gekomen bleek Colin weggezakt in bed. Hem nog naar oma Tiny gewerkt alwaar hij nog wat paaseieren kon zoeken. Op de valreep nog maar geregeld voor hem, want hij had er eigenlijk op gerekend. Ik heb de Twingo nog even volgetankt en daarna naar huis gegaan. Werken aan het ouderschapsplan. Pfff…

SlapendePaasHaas

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.