Convenant

Vanmorgen eerst twee uurtjes thuis gewerkt. Om 10 uur kon ik de motor naar Richard brengen voor een eerste beurt van het nieuwe blok. Daarna op naar de Paalbergweg. Kon ik eindelijk weer naar de Osiris omgeving, zeurt de helft van de applicaties opeens om mijn wachtwoord. Service Now, ons incidentensysteem, kent me niet eens meer. Geprobeerd op te lossen, maar vooralsnog zonder resultaat. Morgen weer een dag. De accu van mijn werk laptop is inmiddels ook op sterven na dood. Gevraagd of ik een andere accu mocht bestellen of een andere laptop. Ding is ruim een half jaar uit de garantie, dus ik mag een nieuwe laptop bestellen. Even een leuke uitzoeken. Ontdekte vandaag ook nog dat het uitje wat Monique met haar zus en moeder zou doen voor de laatste haar verjaardag een compleet familiefestijn was. Kijk, dat ik niet uitgenodigd was, kon ik me gezien de huidige situatie nog wel voorstellen, maar dat Colin buiten beeld is gebleven, deed mijn bloed koken! Dat heb ik dan ook even duidelijk gemaakt thuis. En het argument dat hij toch met mij mee was naar Annet en zich daar zo op verheugd had, deed wat mij betreft niets af aan het feit dat Colin daar zelf een keuze in had moeten hebben. Maar goed, eigenlijk verbaasd het me niet echt. Het versterkt een gevoel wat ik al een poos heb. Verder mijn mond maar gehouden, omdat ik te boos was om nog redelijk te kunnen praten. Tegen kwart voor zes, Colin bij mijn moeder gebracht zodat Monique en ik naar de mediator konden. Daar waren we eigenlijk vrij snel klaar. Het convenant, de vermogensverdeling en de kinderalimentatie berekeningen waren al klaar en akkoord bevonden. Het ouderschapsplan wat we opgesteld hadden, was voor hem ook in orde, dus in vijfvoud alle pagina’s paraferen en de stukken tekenen. Het wachten is nu nog op de geboorteakte van Colin, die aangevraagd is en onze huwelijksakte, die ook aangevraagd is. We moeten het ouderschapsplan nog met Colin doorspreken en hem een kindverklaring laten teken en dan kan de boel via een advocaat naar de rechtbank. Hopen dat dat allemaal een beetje voorspoedig gaat. Ondertussen twee woningen in het dorp gezien die me wel leken, dus Danny van Onkenhout maar gemaild dat ik een en ander in gang wil zetten. Kijken wat de mogelijkheden zijn. Monique is inmiddels druk op zoek naar een auto, dus er is overal werk in uitvoering. Ook nog even wat foto’s gemaakt van de fiets van Colin voor de aansluitpunten van de spullen die er nog op moeten. Zoekt wat makkelijker in de winkel.

FietsFotos

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.