Verkocht :(

Vanmorgen weer verder met het aan de gang trappen van mijn systeem. Meteen maar een nieuwe laptop besteld. Mocht van de baas, dus meteen doen. Kon uit twee laptops kiezen. Een 14″ Dell E6440 en een 15.6″ Dell E6540. Op zich is de kleine wel lekker. Zelfde maatje als ik nu heb. Maar hij is meteen in alles klein ten opzichte van de andere. i5 v.s. i7, 4GB ram v.s. 8GB ram. Dus toch de grote maar besteld. Heb het geheugen met name nodig voor VirtualBox. Wat de problemen betreft… Nee Jacob, ik log niet al aan met mijn KPNNL account… Echt niet… Via een andere collega nog wel een link naar het migratietraject EUROPE->KPNNL gekregen. En langs die weg, kon ik in ieder geval weer in Service Now komen. Da is in ieder geval iets. Verder gaan we morgen maar de strijd aan. Aansluitend weer naar Only Friends. Deze keer kon ik het wel opbrengen. Jan even uitgelegd waarom ik de afgelopen twee weken gespijbeld had en hoe we dat gaan doen in de komende periode. Antwoord was duidelijk. Fijn als je er bent. Als het niet lukt, lekker iets voor mezelf gaan doen! Hij weet nu in ieder geval dat ik misschien een keer niet kom opdagen. Geen probleem gelukkig. Thuis aangekomen, lag Colin zijn geboorteakte in de bus. Dat is dus vast één. Ook had Monique een bericht gekregen van Bonaire met het verzoek iets van 11 dollar over te maken voor de huwelijksakte. Ook daar zit dus beweging in. Ook nog contact gehad met Danny van Onkenhout makelaars. Die gaat een paar huizen voor me bij elkaar zoeken en een dagje bezoeken organiseren. Mijn droomflat in de Wijnmalenstraat is vandaag helaas verkocht 🙁

GeboorteAkteColin

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.