Bonaire

Vandaag op het werk kwam dan het verlossende woord. Er wordt niets geregeld voor de herrie op de etage. Alle managers wordt verzocht hun personeel te wijzen op de overlast die veroorzaakt kan worden en dar moeten we het maar mee doen. Had eerlijk gezegd niets anders verwacht, maar toch… Aan het einde van de middag kwam Buurman, een van de bobo’s, nog voor zijn rondgang. Deze keer wel interessant i.v.m. de aangekondigde veranderingen binnen het bedrijf. Er moet bezuinigd worden en voorlopig doen ze het goed door vaan vele leveranciers minder te maken en te kijken wie de beste deal kan geven om te mogen blijven. Ook hebben we nu formeel te horen gekregen dat Mindtree afgebouwd wordt naar 0, nul, niets, nada, niente. Yessszzzzz… Eindelijk schijnt het muntje dan gevallen te zijn en heeft het hogere management waarschijnlijk een weg gevonden om zonder gezichtsverlies van de Indiërs af te komen. Ik zal ze missen. Not… Nog in conclaaf geweest met Richard over het terugbrengen van de Diversion en het ophalen van de Fazer, maar daar hebben we een mouw aan gepast. Die heb ik net omgeruild. De Fazer stond bij hem voor de deur, die heb ik met de reservesleutel meegenomen en de Diversion daar achter gelaten en de sleutel in de speciale sleutelbrievenbuis gedaan. Ook nog even een cache proberen mee te pikken, maar ik had geen gps bij me en de telefoon bracht me niet echt op een punt waarvan ik dacht : ja, dat is het”. Jammer. Geen nuldag weg vandaag. Wel nog even B3llyB3ast in het logboekje van de HU 15-03 gezet voor Sam. Na het werk nog even langs Televersum op de tussenmeer. Colin zijn Yu-Gi-Oh kaarten waren daar binnengekomen en ik moest nog wat onderdeeltjes voor de solenoid besturing hebben, dus dat kon mooi gecombineerd worden.

B3llyB3ast-GC5CB6B

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.