Discoooo

Vanmorgen Colin naar school gebracht met een bal een een trainingsjack. Ze gaan vandaag ludiek op de foto en het thema was sport. En dat bleek uit hockeyers, honkballers, voetballertjes en meer van dat spul op school. Er was ook nog ene tas golfclubs neergezet door een moeder. Zal wat worden. Daarna naar mams voor het ontbijt en aansluitend met mams naar Annet. Even aan elkaar voorstellen. Extreem vreemd. Volgens mij waren we allemaal enigszins gespannen. Maar gelukkig viel het mee. Was een gezellige ochtend. Annet kreeg nog wel een telefoontje van Nic, dat hij morgen het interview met hart van Nederland niet mocht doen van zijn werkgever. Dat maakte haar toen ook aan het twijfelen, maar fat dilemma werd opgelost door HVN, die het interview afbliezen. Die wilden waarschijnlijk beide partijen spreken. Dus morgen lekker vroeg naar Annet zodat we voor het Orpheus jubileum nog even kunnen geocachen. Vanavond gaat Colin nog naar de disco op school. Het thema is Jungle/Safari, maar ons voorstel om als Tarzan te gaan, viel niet in goede aarde. Verder dan een jungle hoed en een verrekijker wilde hij niet gaan. Anderen waren minder terughoudend, gezien de complete jachtluipaarden die naar buiten kwamen. Hij heeft het in ieder geval naar zijn zin gehad. Nu nog zijn nest in zien te krijgen.

WassenaarWandeling

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.