Monkey fun

Vanmorgen vroeg op. Annet ging roeien, ik naar huis om op tijd te zijn voor Colin zijn klimfeestje bij Fun Forest. Kon voor de derde keer aanbellen bij mijn eigen huis, omdat.de sleutel aan de binnenkant van de deur zat. Beetje jammer. Ik werd ook nog niet verwacht, dus ik hoop dat dat meeviel. Vanaf één uur kwamen er gasten binnendruppelen. Hugo kom niet, dat wisten we al. Kon ook niet in zijn plaats. Beetje jammer. Bibi werd ook afgemeld omdat die ziek was, dus met twee man te kort naar het bos. Lekker bijtijds en juist dan zit alles mee en waren we te vroeg. Maar gelukkig stond er best wel een rij, dus alles bij elkaar hadden we een relaxed binnenkomen daar. Hierdoor stonden we dus ruim op tijd bij de instructie en konden ze voor drieën de boom al in. Na een uurtje kwam er nog een ploeg apenkooien. Dat was een grote ploeg en die schoot niet echt erg op. Maar goed. Ze waren toch al aan hun laatste rondje begonnen, dus het maakte niet zo heel veel uit. Maar, wat kan mijnheer ongeduldig zijn zeg… Na het klimmen, het traditionele ijsje aan de overkant. En vervolgens op weg naar de patatza(a)k. Na de patatjes, kip nuggets en sateh, de thuis breng ronde. Eerst Kiki weggebracht, toen Leanne en toto slot Met Kaylee en Ziggo naar huis gereden, want dien wonen vlak bij en zijn door Colin lopend naar huis gebracht. En toen kwam hij er opeens achter dat morgen zijn werkstuk af moest zijn. Huis te klein en iedereen moet helpen… Nou ja… Voor het goede doel dan maar weer. Monique bemoeit zich met de taal en de opmaak. Ik ga vast op zoek naar plaatjes… Kijken wat we nog geregeld kunnen krijgen voor mijnheer…

DSCN2275

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.