Infoavond chauffeurs ESRM

En weer een nieuwe werkweek begonnen. Bij de receptie weer gevraagd hoe we deze week heten, wie deze week mijn manager is en waar ik deze week zit. Niets nieuws onder de zon. Wel weer een last-minute klusje om woensdag op donderdag avond 45 sevrers van een klant te alten patchen… NOT… Ze blijven het maar niet snappen hè. In onze Linux omgeving zouden we nog een eind komen, maar de Windows groep gaat nooit 500 servers aanpassen om ze automatisch te laten patchen. Was weer een typisch gevalletje communicatie probleem. Wordt vervolgd. Op weg naar huis nog even een tussenstop gemaakt bij de geocounter cache om Sam zijn naam er in te zetten. Hij had hem ten slotte gevonden, maar had toen nog geen accountnaam. Nu wel, dus om hem de rit uit de Engel te besparen, zijn naam er ingezet. Kwam ook toch wel plotseling tot de ontdekking dat vanavond de informatie bijeenkomst was voor de chauffeurs van de ESRM : Elf Steden Roei Marathon. Annet gaat die roeien en ik had me ooit eens opgegeven als chauffeur om de roeiers van wissel naar wissel te rijden. Aangezien ik de laatste tijd echt van dag tot dag leef, was dat een beetje aan de aandacht ontsnapt. Dus na het eten richting Lisse. Kennis gemaakt met de andere chauffeurs, bijna allemaal partners van roeiende dames. Het schema doorgenomen en foto’s en filmpjes van vorig jaar bekeken. Dat gaat een leuk weekend worden. Waarschijnlijk erg weinig slaap, maar wel veel plezier. Er wordt bijna 24 uur geroeid, dus dag en nacht.

ESRM2015Route-Wissels

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.