HB#06 – Maria’s hoeve

Vanmorgen bezig geweest de Tom Tom en de backup GPSr te voorzien van de benodigde coördinaten voor de roei marathon. De wisselpunten zijn nogal belangrijk. Morgen maar eens de boel in een tijdlijn zetten om te zien of we tijd hebben om te rusten tussen de etappes door. Volgens mij hebben we geluk, omdat een van de etappes begint of eindigt vlakbij het hostel wat voor ons gereserveerd is. Daar hoeven we dan in ieder geval niet ver naar toe of vanaf te gaan voor de wissel. Vandaag ook maar weer eens gemeld op eBay dat ik de houder van de Garmin nog steeds niet ontvangen had en dat ik het ook niet meer wist. Dit is wel de laatste keer dat ik iets in Engeland bestel. Als het goed gaat duurt het drie weken voor je iets hebt. Vanuit Hong Kong gaat het sneller. Maar goed, dat geef ik maar op. Ga via de kopersbescherming mijn geld terug vragen bij PayPal/eBay en de houder bestellen bij, off all places : Bever!. Daar is hij maar een fractie duurder, maar door het ontbreken van verzendkosten, per saldo nog goedkoper. Na het werk nog een nuldag weg-cachen. Stiekem zoeken naar de deeltijd cache, maar eerst de traditional HB#06 – Maria’s hoeve maar bekijken. Dat is een zeker punt. De oplossing van de deeltijd cache moet nog maar bewezen worden. Maria’s hoeve snel gevonden en gelogd. De deeltijd locatie zag er hoopvol uit, maar ik kon er niets vinden. Nu zegt dat niet veel want je kon daar een hele voorraad micro’s verstoppen… Dus maar een keer terug gaan om beter te zoeken.

DSC_0764

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.