Trekhaak…

Gisteren het terugvorderen van mijn betaling voor de Engelse Garmin houder gestart. Was kennelijk te lang geleden. Lekker dan. Probeer je een en ander geduldig te regelen, wordt je achteraf gestraft. Maar bericht gestuurd naar eBay met de uitleg en kijken of die nog met een oplossing kunnen komen. Ook meteen bij Bever de houder besteld. Kreeg gisterenavond al bericht dat hij verstuurd was en vanmorgen een bericht van post.nl dat hij vandaag bezorgd zou worden. Dat werkt een stuk beter en achteraf, per saldo, nog goedkoper ook. Only Friends ging niet door. Ik werd door Wim gebeld dat er te weinig instructeurs waren. Veel ziekmeldingen. Dus het hele programma is afgezegd. Dus vroeg naar huis. Met de salade in mijn rugzakje. Lekker voor thuis. Thuis… Een compleet overstuur zijnde Monique… “dan heb je me appje zeker ook niet gelezen…” Ehh… Nee.  Ze was met de achterbumper tegen de trekhaak van een busje gereden. Op het parkeerterrein bij de houtbewerkingscursus. “We kunnen het geld wel beter gebruiken nu”. Tja… Niemand gewond, auto rijdt nog, andere auto een mooie rode trekhaak. Geen onoverkomelijke problemen op korte termijn. Tuurlijk! Balen als een stekker! Maar het komt wel weer in orde. Petra kwam nog langs met Jo-Shua om te kijken of Colin zijn oude fiets iets voor hem was. Hij was niet gewend aan handremmen, dus Petra was een beetje bang dat hij in het luchtledige achteruit zou gaan trappen, maar een testritje ging erg goed. Nu moet hij er maar een nachtje over slapen om te bedenken of hij de fiets wil. Ondertussen aan de laptop van Wim begonnen, die weer problemen gaf met het opstarten van Windows. Het begint op een hardware probleem te lijken, dus eerst de diagnostics er maar overheen.

TrekhaakSchade

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.