Zomerbanden

Vanmorgen eerst eindelijk maar eens de zomerbanden wee ronder de auto gezet. Was toch weer een klus op zich. Vervolgens nog een flinker strijd met Colin aangegaan. Die begint zich steeds meer af te zetten lijkt het wel. Misschien houden we te veel rekening met hem in de huidige thuis situatie. We willen hem buiten schot houden, maar hij zal zich toch ook aan moeten passen. Was al bijna zo ver om maar niet naar Annet te gaan, maar dan laat ik hem mijn weekend helemaal verpesten. Hij bindt maar in en past zich maar aan. Dat leek uit te gebeuren. Aan het einde van de middag zijn we nog naar de sporthal in Hillegom geweest om Joep zijn laatste basketbalwedstrijd van het seizoen te zien spelen. Aangezien basketbal nog wat aan populariteit mist in Nederland is de competitie nu al afgelopen. Serie leuke foto’s kunnen maken.

DSC_0792

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.