Turing’s notitieboekje

Vanmorgen eerst maar eens door de diverse bakken gespit op mijn werk. Service Now doorgespit op aanstaande problemen. Vandaag gaat mijn stand-by dienst weer in, dus ik moet beslagen te ijs gaan. Ook geprobeerd om op alle omgevingen in te loggen. Dat wil ook nog wel eens verrassingen opleveren, maar vandaag was het enige probleem dat we niet in GLPI kunnen, de CMDB voor NetCo. Daarna maar eens gekeken of ik iets voor Chananja kon betekenen voor de vlog die Raimo bij wil gaan houden. Ze had zelf een plug-in gevonden, maar die deed niet wat ze hoopte. Gekeken en een concept berichtje gemaakt met de codes. Hopen dat dat is wat ze wil. Na mijn werk nog uitgedaagd door Sam met een cache: Bankje bedankt Voorhout 01. Voorlopig snap ik er weinig van. Mij moeder kan gelukkig Colin onder haar hoede nemen op 15 en 16 Mei, als ik de Annet en drie andere roeiers door Friesland chauffeer voor de elfsteden roei marathon 2015. Voelde me een beetje bezwaard om jet te vragen vanwege het gedrag van mijnheer de laatste tijd, maar het was geen enkel probleem. Pff, pak van mijn hart. Ze liet ook nog een artikel in de krant zien over het notitieboekje van Alan Turing wat recent gevonden was en geveild voor meer dan 1 miljoen dollar!

DSC_0996

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.