Zombie…

Vanmorgen mijn bed uit gekomen zonder een idee van de dag of het uur of wat dan ook. Deze stand-by week is erger dan ooit tevoren. Eerste twee dagen beiden gebeld. Gelukkig nog op redelijke uren, maar het belooft niet veel goeds. Stand-by begint op deze manier op verschoven werktijd te lijken. Voor alle zekerheid Only Friends maar afgezegd. Normaal tijdens mijn stand-by ben ik er wel, maar help ik boven water, zodat ik in ieder geval telefonisch bereikbaar ben, maar als de trend zich doorzet, zou ik straks gewoon weer aan de beurt zijn. Na mijn werk in ieder geval nog even een cache opgepikt. Nog een puzzel die opgelost was: “Departures“. Het was een mooie plek op vliegtuigen te zien opstijgen! Beetje begin van de polderbaan. Thuis aangekomen had Colin zijn werkstuk van de cursus houtbewerking mee naar huis Het plankje was af. Het is wel heel erg mooi geworden! Wat de eigen DIY betreft… Ik moet nog een mooi plakje maken om de onderdelen van het druppelsysteem op te monteren. Het slangetje is ingekort, de bedrading vervangen door wat nettere, dus alles kan klaar gemaakt worden voor gebruik. Langzaam maar zeker vallen de dingen op zijn plaats. Danny van Onkenhout had van de week ook weer contact opgenomen, die had mijn mailtje een beetje gemist. Volgende week gaan we waarschijnlijk een rondje huizen bezoeken. Nu snel naar bed. Hopen dat ik kan blijven slapen tot morgenochtend.

PlankjeColin

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.