En het wordt erger…

Stand-by. Gelukkig niet gebeld vannacht, maar het vooruitzicht dat het zou kunnen, gaat er steeds harder in hakken. Verder de server maar naar eigen inzicht geconfigureerd. Gedocumenteerd wat en waarom. Mogen ze het verder uitzoeken. Zal wel weer aangepast moeten worden, maar dan hadden ze maar duidelijker moeten zijn. Een pluspuntje waren de broodjes döner die weer gebracht werden. Döner donderdag 🙂 Vandaag werden ze maar op de vleugel gebracht. In de lobby kwam er langzaam maar zeker te veel aanloop van andere afdelingen. Gelukkig kwam het einde van de middag snel. Nog een PDT bijeenkomst gehad met uitleg over wat ze nu eigenlijk doen. En aan het einde van de middag, begon mijn verlof! Twee weken vrij! Nou ja, vrij… Colin vermaken, want die heeft Meivakantie. Alleen de stand-by dienst nog even uitzitten tot maandag. Gelukkig mag de volgende stand-by-er de maandag op zich nemen. Morgenochtend vroeg op om Chananja en Raimo naar Schiphol te brengen. Die gaan lekker naar America om te toeren met opa en oma. Dus nog een reden om maar vrieg naar bed te gaan vanavond.

PhotoduinoSolenoid

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.