Bloemencorso

Nou, Chananja is in de states. Ik houd de website een beetje in de gaten om te kijken of alles goed gaat. Werkt hier vandaan met een laptop toch iets makkelijker dan inbellen via een iPad. In Hillegom aangekomen, eerst maar eens gekeken of ik bij alle systemen van mijn werk kon komen in verband met de nog immer lopende waakdienst. Anders zou het een zeer kort bezoek worden, maar als verwacht gaf dat geen problemen. Daarna naar het centrum van Hillegom gegaan om het bloemencorso langs te zien komen. Het was gelukkig goed weer en af en toe kwam zelfs het zonnetje door. Eerst de route overgestoken voor een ijsje, toen maar weer strategisch aan de kant gaan staan waarvandaan we snel terug konden gaan voor het geval ik gebeld zou worden. Gelukkig is dat niet gebeurd. Nog anderhalve dag dit drama en dan ben ik er weer even vanaf. Kijken of we morgen een stukje door de duinen kunnen wandelen. We hebben overigens ook bericht gekregen van het Kaj Munk dat Colin in klas 1S1, science, zit 🙂 We hadden het gerucht al gehoord, maar nu is het dus officieel!

Beginpagina » Bloemencorso » Diversen » Bloemencorso 2015 Hillegom

DSC_1049

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.