De laatste 24 uur

Pfff, hoe erg kan het worden. Vanmorgen zijn de laatste 24 uur van de waakdienst ingegaan. Ik heb er nog nooit zo veel last van gehad. Hoewel… Vorige keer… Toen hoefde ik hem gelukkig niet af te maken omdat ik ziek was geworden… Zo lang mogelijk in bed blijven liggen om nog een beetje uit te kunnen rusten. Slapen gaat, maar uitrusten? Ho maar. Maar goed. We tellen af naar 0 morgenochtend. Met de fiets naar de duinen geweest om een opgeloste mystery cache op te pikken. De “Music cache#4 The Final Countdown” was opgelost en het leuk een leuk wandelingetje te zijn binnen de marges van wat mogelijk is met mijn waakdienst. Op weg terug nog drie caches van de-trompetter gevonden. Een vierde leek erg verdwenen en een berichtje aan de CO bevestigde dat gevoel.

DSC_1123

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.