Koningsdag 2015

Vanmorgen extreem vroeg, half hysterisch wakker geworden. Eerst nog als een hondje opgerold aan het voeteneind gelegen, daarna naar beneden gegaan. Eerst op de bank, maar daar kon ik ook niet blijven liggen. Uiteindelijk op de grond voor de balkondeur nog in slaap gevallen. Reden bekend, maar niet om hier te openbaren 🙁 Nog even de waakdienst overgedragen een Jan-Gerrit. Na een emotioneel gesprek een beetje bijgekomen. Na het ontbijt en lunch op de fiets naar het Sierplein voor de vrijmarkt. Daar was niet veel soeps te vinden. Ten minste, niet de Yu-Gi-Oh kaarten die Colin graag wilde hebben. Daarna doorgefietst naar het Vondelpark. Ondanks dat het behoorlijk druk leek, konden we dit keer toch redelijk simpel doorlopen. Vorige jaren kwamen we niet verder dan een meter of 20 voor we weer omkeerden, dit keer een heel rondje tot aan het Kattenlaantje en weer terug. Nog even door het hek gekeken naar de voormalige HAVO Zocherstraat. Het houten bijgebouw was weg, maar verder leek alles er gewoon nog te staan. Daarna nog naar het Osdorperplein. Dat was uitgestorven! Vorige jaren stonden ze al in de uitlopers van het plein naar de omliggende straten, maar dit keer was er nauwelijks iets. Dus helaas geen Yo-Gi-Oh kaarten van de vrijmarkt voor Colin dit keer. Thuisgekomen even snel gekeken wie van de collega’s on-line waren. Blijkt Jan Gerrit dus al de hele dag bezig te zijn met een P1… Een uur na de overdracht van de waakdienst was er een probleem ontstaan, waar hij vervolgens tot een uur of zeven (!) mee bezig is geweest. Ook nog het hangende minecraft wereldje van Colin kunnen onthangen. Mijn laptop bleek snel genoeg om op tijd een schakelaar om te gooien na het starten van het spel. Verder geen idee hoe of wat, maar Colin was weer blij. Hopen dat ik vanavond slaap én uitrust.

Koningsdag2015

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.