Waterwolf

Vanmorgen Monique naar haar werk uitgezwaaid. Daarna bij de Halfords een slot voor mijn fiets gehaald. Dat op mijn MTB gemonteerd en het nog aanwezige slot op de MTB van Monique gezet. Als lunch maar weer eens naar boerderij Meerzicht voor een pannenkoek. Dat was al weer een poosje terug. Toen werd het langzaam maar zeker tijd om Colin op te halen bij opa en oma. Onderweg daar naar toe nog wat caches opgepikt, te weten : “De strijd tegen het water.” en “Natuurlijk zwemmen“. De “Waterwolf-tunnel” heb ik vooralsnog opgegeven. Het nulpunt was een soortgelijke locatie als ooit in Lijnden. Stalen korven volgestort met graniet… Daar had ik nu even geen zin in… Goed nieuws van Jolanda, die krijgt morgen de sleutel van een eigen huisje in Purmerend. Kan die ook eindelijk beginnen de boel op orde te krijgen.

IMG_20150430_140247

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.