Sanquin

Vandaag weer eens naar Artis geweest. Het nieuwe verblijf voor de panters, begint al aardig vorm aan te nemen. Dat wordt echt erg mooi! De wilde hondjes groeien ook als kool en we konden er ook nog even genieten van het voeren van de zeeleeuwen. Na Artis nog naar Sanquin geweest om bloed te geven. Maar ik weet niet of ik daar goed aan gedaan heb. Voelde me er na behoorlijk beroerd. Verder maar rustig aan gedaan. Nog even de nieuwe sloten op de fietsen nagekeken. Of die nog goed zaten. Ook de box een beetje anders ingedeeld zodat er niet iets meer ruimte is nu. Ook de trekhaak waar op de auto gezet, zodat morgen het fietsenrek er op kan. In ieder geval Colin zijn fiets mee naar Annet en misschien droppen we Monique onderweg met fiets af bij het Haarlemmermeerse bos voor een geocaching event. Maar dat zien we wel. Moeten we wel vroeg op. Ook nog Colin zijn kindverklaring laten ondertekenen. Alle punten doorgenomen met hem en hij was het er mee eens. Die brief nog even bij René Kraan in de bus gegooid. Nu kan de boel echt geregeld gaan worden.

IMG_20150501_142003

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.